Archives

Post

i need a break

peraturan berubah, drastik
tenaga kurang, beban bertambah
kata nak bagi senang,
hasilnya semakin susah
kerja banyak, kepala botak(tension la)

aku nak rehat.
penat.


Post

Talentime OST

i bought d CD thiz noon. dengar je ada kat kedai kaset tadi trus cepat2 g beli. tiada persoalan. trus ambil. hehe :p sbb aku memang tunggu soundtrack ni kluar sebab masa tengok movie tu pun da terpikat dengan lagu dia..best best

ada 12 track(wpun ada lagu yang berulang, mebbe in malay or english version and the original version) tapi lagu-lagu dalam CD soundtrack ni @ secara tepat dalam movie 'talentime' itu sendiri memang sedap. slluurrpp. mcm makanan pulak..



jom beli! n beli lah yang original..okay!


Post

sunyi dan ditinggalkan

aku benci btol..rasa yang macam ni
sunyi walaupun riuh bersama teman-teman
and ditinggalkan walaupun begitu dekat.


Post

exam exam exam

i was busy with exam thz past 3 days (busy?) really huh? busy..

x baca apa pun..but it was tirin' thou..sbb nak memikir page mana dari berhelai2 nota and buku yang ada, mana satu jawapan yang tepat n penat menulis panjang2. teringat lak cam time ambil SPM dulu, kena tulis esei.

but i did okay..

hopefully, d result comes in flying color...


Post

Edisi : Bosan

aku bukan jenis yang pandai bercerita, apatah lagi menulis. idea memang banyak tapi bila masa nak berkarya terus jadi kosong. hasilnya, berterabur.

aku malas nak kongsi pasal kerja harian sebab aku tau soal kerja semua orang tak suka. yelah ceritanya mesti pasal kerja banyak, layan karenah pelanggan@pekerja n bos, tension benda2 mcm tu la..bosan je.

nak cerita pasal politik, ekonomi atau sosial lagi la bukan bidang aku. berita2 serius ni susah sikit. hiburan pun aku tak reti nak komen panjang-panjang. cerita apa yang best eh?

p/s kata nak jadi penulis.. satu post pun susah nak abis..alahai


Post

Snorkl Day 1 - Redang Island


Post

RAHMA + N

Konsep RAHMAN tu dah lengkap!

Perdana Menteri Malaysia ke- 6

N

A

M

H

A

R


Pemimpin Datang dan Pergi!

*all images courtesy of en.wikipedia,ms.wikipedia&Raduan Md Taib.


Post

KL Book Fair 2009



Moh Beramai-ramai!

Keterangan lanjut, Layari Pesta Buku Antarabangsa 2009


Post

Corntoz Pillow-Fight



for more info click here


Post

American Idol - Top 9

Aku pun tak tau nape aku buat review psl live show - Top 9 AI minggu ni. mebbe sbb bakat-bakat dorang ni sungguh luar biasa.

Ni rank fave aku berdasarkan show minggu ni:

9

8

7

6

5

4

3

2

1


Semua imej adalah Hak Cipta Terpelihara americanidol.com


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share