Archives

Post

debar berakhir...

ha ha aku berpakaian merah, bertali leher hitam, seluar hitam untuk temuduga pg td. slh sorg calon yg datang awal dan di temuduga awal.
aku dah lega sekarang, yg tadinya berdebar2 dah kembali berdenyut spt biasa.
aku dah buat tg terbaik dan menunjukkan yg terbaik.
sekarang, yg perlu aku buat adalah tawakal dan doa moga2 jwtn tu sangkut kat aku...wakaka ka

* klu dpt, aku nak buat kenduri ahh..jmput kwn2 dtg mkn.

cakap pasal mkn, jap lg ada jamuan 'berbayar' kat Parkson(whr i do my part time). aku dah byr RM 6, tak mungkin aku nak lepaskan juadah mkn tgh hari, mgkn jua utk ptg skali dgn free kan? mesti pergi!!!!


Post

Imigresen

ha ha tak tau la, mcm ne blh dpt panggilan temuduga ni sbb pilihan tu yg paling last dlm senarai yg aku pohon. tapi apa2 pun, for d past 2-3 days aku mcm dah arif ttg hal2 imigresen( ye ke?) yg aku sendiri pun tak tau sblm ni.
almaklumlah, kn buat skit research sblm bhdpn dgn soalan2 yg munkin memeningkan kpala hotak aku yg skit blurr ni. he he. big thnk u untk kwn2 yg bagi sokongan, doa, bantuan dr segi tlg mcr material, n tips. it really helps me a lots. THK U THK U
apa2pun, ketakutan ini blum berakhir selagi, hari yg ditunggu blum tiba. esok!!!
all i need to do now, is pray n get ready physically n mentally b4 d sun rises tomorrow!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share