Archives

Post

Champions League dah start!!!

BEST!!!(aku dah tulis pjg2 tapi terdelete)ahhh
more UEFA.com


Post

Fun Time : Beach Party!!

wow, bestnya bila kena invite pegi makan2 dan mandi2 kat pantai. dah lama tak pergi(actually br 2 minggu lepas pun kena jenput pi jugak). so aku apa lagi peluang nak pegi bukan sll ada. aku ON je. so, the location was "Pantai Emas" w/pun jauh tapi puas hati sbb pantai dia bersih, luas dan langsung takde orang. wow.. i got a chance to play with da wave with some of my buds. wow..it was fun!!!
w/pun kitaorg yg muda-mudi terpaksa panggang ayam dulu. makan time...perut full sbb ada 3 family(tak termasuk kitaorg yg bujang trang-tang2 la(masing2 bawa makanan banyak2) so bila kumpul, macam nak buat kenduri kawin pula.. but anyway, the foods were great..
then kitaorg main bola, buat istana pasir, main board, tangkap ketam then mandi manda sepuas2nya. next time nak datang lagi kat sini!!!!!
sblm balik rumah, singgah mandi kat sungai utk me"neutralkan" kemasinan kitaorg.


Post

mother-tongue

ah.. amu aku karati do momoros do e bahasa di tama ku. mulo!!! ha ha nu nopo boroson ku ti. << that's it!! iri no aratian ku.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share