Archives

Post

LEPAS GERAM!!!

What do you feel if someone says this to you "hey b****, you cant hide from me anymore, i just saw you with your new car. wonder who's that handsome indian guy sitting next to you? you **** must be so lucky with his **** everynite." i am so angry, feel like i wanna slap his face million times. if i am in thailand rite now, his head was already bent on ground. i didnt like much about my sister either but if someone crosses the line i get pissed off. he was blinded by these bad beliefs so he can even see the truth. hey bloody f*****' mad guy, you r the most stupidest person on planet rite now.


Post

ALL JOY AND ..... GLORY!!


im so happy that BRAZIL won the final match early thiz morning. it was a great game, great performance from both teams but obviously brazil still No 1.
news>>Brazil storm engulfs swamped Argentina


Post

Ordinary day

did nothing today, just walked around town spending my time looking at people passed me by. i went to commisioner of oaths office today and i was so lucky the officer didnt charge any cent to prove my certificates.


Post

CERITA DARI MAHKAMAH

malas betul la pagi ni, dah la kena bangun awal utk temankan kakak aku pi mahkamah.pastu kena pula berdepan dengan not-yet-x-husband dia yang sewel. boring kena tunggu hakim dia selama 40 minit, kes kakak aku pula yang paling last. geram, dah lah orang sewel tu buat hal..kena tangguh pula hari lain. betul2 tak faham la, sama ada org. sewel tu dah memang sewel atau tak faham bahasa. sekejap kata setuju, lepas tu tak, lepas tu nak buat tuntutan.. "hey ****, you r da most stupid person i ever met,pendirian langsung tak tetap". nak saman malu, tapi kesalahan dia 200% lagi besar.rasa malu ada gak sebab si sewel tu menyebabkan court-room tu jadi kecoh w/pun kelakuan dia tu memalukan diri sendiri.
but anyway, w/pun pertama kali masuk mahkamah but i've learnt a lot. 1. setiap orang berdepan dengan masalah rumahtangga setiap masa. 2.bekerja sbgi peguam mahupun hakim is a COOL Job. sbb dorang ada kuasa untuk menentukan keputusan.

Cerita2:
- ada yang blom sampai setahun kawen dah nak cerai
- paling banyak kes, suami tak datang mahkamah.
- poligami.

apa2pun, there's one thing i know, dlm tempoh terdekat ni belum tergerak hati lagi nak kawen.
(mebbe sbb aku masih muda!!!!!)


Post

BALL GRANTED II


satu daripada game yg paling sengit n mendebarkan. but im so glad argentina goes final!!


Post

BALL GRANTED = BRAZIL WON!!!


BRAZIL goes FINAL!!!!


Post

Perasmian KAMIKITA GE : MLCCA Master center

days b4
semua sibuk buat tempahan, angkat kerusi meja.
nite b4
acara meniup belon dan mengantung riben2,n susun bunga2an, lap lantai.(macam parti b-day aje)
morning
susun meja kerusi. n siap2kan apa yang patut.
evening
kena potong buah, susun kuih muih, masak air.<<--im good. sbb food all around. yang malang pintu dapur terkunci terpaksa pecahkan. da nite
semua bjalan lancar,ramai org dtg, makanan pun habis.me?duk sorang dlm bilik tgk bola!!!
next morning
paling leceh sbb kena kemas semua balik!!!


Post

BOLA!!BOLA!!




Salah satu kelebihan tak ada kerja tetap sekarang ialah tak perlu risau untuk bangun awal untuk pergi kerja ataupun tidur lewat ditengah malam(mebbe = awal pagi}.apatah lagi musim2 bola cam ni. he he kalau ikutkan hati rasanya tahun depan pun nak cuti setahun lagi baru mulakan hidup baru.sebab? tahun depan ada world cup!!!actually, saya pun tak tahu mengapa sejak setahun-dua ni aku minat sangat dengan bola, mebbe sebab masa kecik2 dulu aku takde peluang nak main bola betul2. so bila dah besar2 ni, balas dendam la....(<<---blamed my farther for it).but anyway, malam ni semi final ; BRAZIL vs GERMANY. Go BRAZIL!!!!


Post

Balik Kampung!!

seronoknya balik kampung!!!


Post

Rindu kat Mak!!!

setelah 8 bulan tanpa khabar berita untuk mak aku.akhirnya aku berpeluang melepaskan rindu kat mak aku via my sista's phone. he he actually, aku guna phone kat office kat aku masa dorang semua pi outstation. bila dah ada peluang, aku bantai cakap lama2 skit.
rasa lega bila dapat cakap dengan mak aku. mom i love you very much!!!! muaaahhhh!!!


Post

now who's da boss?

now everything were set up, i got my own company, be the boss(actually the 2nd boss)
and have my own name card. what more do i need in life? but the most important thing from now on is how to raise money or GET money. im going to pay myself so i have to find it. how? well, i dont know coz i actually dont know what on my sister's mind. the plan? the future? ahh, just hope everything will be ok. yup, "Gemilang Enterprise"(<<--wierd name) will be officially launced on 25 june.


Post

still ME!!

he he seminggu lepas aku berenti krj. aku gi lepak kat rumah akak aku kat kajang pastu melawat2 rumah kak iza selama seminggu. pastu balik kat rumah akak aku.
nampak cam simple je kehidupan aku ni kan. yelah tak buat itu ini, just dok membuta n mengemukkan badan kat rumah je.
but im here back at malacca sbb my sister 1 dah buka kedai so im in charge of it takla boring sangat dok rumah sorang2 kan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share